Digital Experience Design

Duik in de digitale wereld, maar blijf menselijk
UX
We helpen je precies te voldoen aan de verwachtingen van je publiek.

Ieder mens is anders en heeft een andere set aan wensen en behoeften. Dat geldt ook voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites en digitale producten. Wij bij Strangelove zijn experts in digitale communicatie. We tillen jouw online branding naar een hoger niveau, zodat je jouw klanten op de beste manieren kunt bedienen. Of je nu een nieuwe website, mobile app, webshop, werken-bij website of software product wilt ontwerpen. Wij kunnen helpen.

Data en inzichten van gebruikers zijn voor ons bij Strangelove essentiële ingrediënten om jouw digitale ervaring zo goed mogelijk in kaart te brengen. Onze UX specialisten doen dit door marktanalyses, interviews te houden met gebruikers, enquêtes af te nemen en focusgroepen prototypes te laten testen. Zo komen we er achter waar jouw doelgroep behoefte aan heeft.

01

Digitale transformatie en advies

We onderzoeken je volledige digitale ecosysteem en stellen een gedegen plan op voor digitale transformatie, dat uiteraard naadloos aansluit bij je bedrijfsdoelen. We definiëren strategieën, ontwikkelen concepten en creëren customer journey mapping en user stories die jouw merk afstemmen op jouw publiek.

rvdb

02

UX-ontwerp

Met ons UX-ontwerp streven we naar optimale tevredenheid van de gebruikers tijdens hun interactie met je merk. Onze focus ligt op het creëren van nuttige, bruikbare en gebruiksvriendelijke ontwerpen die consistent zijn op verschillende platforms. We zorgen ervoor dat het ontwerp altijd kan meegroeien met je merk en voldoet aan nieuwe behoeften in de toekomst.

03

UI-ontwerp

Onze UI-experts creëren visuele en interactieve elementen die de zintuigen prikkelen. Met onderzoek en strategische planning brengen we het merkontwerp tot leven op elk platform en elk apparaat. Het resultaat? Een betoverend ontwerp dat de inhoud versterkt en gebruikers in zijn ban houdt.

View case

NextRound

04

UX-copywriting

Onze UX-copywriters zorgen voor duidelijke en effectieve teksten die de gebruikerservaring versterken. We passen de tone-of-voice van jouw merk toe en zorgen ervoor dat de copy eenvoudig, relevant en begrijpelijk is voor het publiek.

Bij Strangelove is vreemd zijn de norm

UX-onderzoek kan zomaar onverwachte behoeften aan het licht brengen en belangrijke inzichten opleveren over je merk en je publiek. Wij gebruiken die inzichten om een complete en onderscheidende oplossing op maat te maken waarmee jouw merk direct opvalt.

Wil je opvallen en groeien?

Start je merk krachtig met een gratis digitaal marketingconsult!

Ja, ik ben geïntreseerd!

Bevestig uw aanvraag

Door dit formulier in te dienen bevestig ik dat ik het privacybeleid van Strangelove heb gelezen en hiermee akkoord ga.

Liever bellen? Dat kan ook. Als er even niemand kan opnemen, kun je via de mail een terugbelverzoek indienen.
+31 (0)20 470 05 33

Other services

Merkstrategie

Een heldere merkstrategie en positionering voor duurzame verandering en groei.

Merkidentiteit

Jouw visuele identiteit, tone-of-voice, merkgids en communicatiemiddelen.

Digital Marketing

Content voor socials en websites, performance marketing én campagnes voor betere online resultaten.