Digital Marketing

Een dialoog die resultaat oplevert
Marketing
Breng jouw merk naar de voorgrond.

Jouw doelgroep heeft behoefte aan toegankelijke informatie om te vergelijken, overwegen en beslissingen te nemen. Met de digitale marketingdiensten van Strangelove laten we jouw merk opvallen door inspirerende boodschappen te leveren die betrokkenheid en actie stimuleren.

01

Digitale Marketingstrategie

Een sterke, samenhangende marketingstrategie ondersteunt jouw directe en langetermijndoelen en biedt de flexibiliteit die jouw merk nodig heeft om te groeien. We dompelen ons onder in jouw bedrijf, jouw doelgroep en jouw concurrenten om alle inzichten te verkrijgen die we nodig hebben. Hiermee creëren we een digitale marketingstrategie die jouw merk jarenlang zal laten stralen en die zich onderscheidt van de rest.

Greentimes

02

Contentmarketing voor sociale kanalen en websites

Contentmarketing richt zich op de interesses van jouw doelgroep, creëert een gevoel van verbondenheid en stimuleert positieve interacties met jouw merk. We ontwerpen een krachtige contentstrategie en voeren deze uit op alle niveaus. Van teksten voor gedrukte materialen tot copywriting op opvallende websites; van magazines tot nieuwsbrieven en blogs; van interne presentaties tot gedurfde billboards - onze copywriters zorgen ervoor dat jouw woorden de waarde van jouw merk weerspiegelen.

03

Online campagnes en landingspagina's

In een wereld waarin de concurrentie constant groeit, is originaliteit de sleutel tot succes. Met creatieve online campagnes kun je jouw bedrijf onderscheiden van de rest. Of je nu geïnteresseerd bent in het aantrekken van nieuwe consumenten om de verkoop in jouw online winkel te vergroten, of als je jouw bedrijf wilt laten groeien en investeerders wilt aantrekken, wij helpen jouw merk de juiste mensen te bereiken. Onze campagnemanagers bepalen de strategie en ontwikkelen de benodigde middelen om effectieve online campagnes uit te voeren en deze ook inzichtelijk te maken om te zien wat wel of niet werkt voor jouw bedrijf. We bieden gerichte advertentieservices voor Google AdWords en sociale mediakanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram.

Renault Trucks

04

SEO

Doorzettingsvermogen is de sleutel tot succes in SEO, wat uitstekende en langdurige resultaten oplevert. We richten onze SEO-inspanningen op het creëren van positieve associaties met jouw merk door trends te volgen en originele content te ontwikkelen die jouw unieke standpunten en oplossingen weerspiegelen.

05

Social Media Strategie

Social media is iets dat niet onderschat mag worden. Bij Strangelove begrijpen we dat het veel tijd en inspanning kost om elke keer weer met originele en onderscheidende content te komen. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste kanalen, het plannen van jouw contentkalender en het zorgen voor authentieke berichten en een samenhangende uitvoering die voldoet aan jouw zakelijke doelen.

Behind the scenes
Bij Strangelove is vreemd zijn de norm

Een merk dat zichtbaar, toegankelijk en authentiek communiceert, wint het vertrouwen en respect van het publiek. Bij Strangelove helpen we je om in contact te komen met de mensen die jij belangrijk vindt. Wil je ook opvallende marketing?

Wil je opvallen en groeien?

Start je merk krachtig met een gratis digitaal marketingconsult!

Ja, ik ben geïntreseerd!

Bevestig uw aanvraag

Door dit formulier in te dienen bevestig ik dat ik het privacybeleid van Strangelove heb gelezen en hiermee akkoord ga.

Liever bellen? Dat kan ook. Als er even niemand kan opnemen, kun je via de mail een terugbelverzoek indienen.
+31 (0)20 470 05 33

Andere services

Merkstrategie

Een heldere merkstrategie en positionering voor duurzame verandering en groei.

Merkidentiteit

Jouw visuele identiteit, tone-of-voice, merkgids en communicatiemiddelen.

Digital Experience Design

UX design en visual design voor customer-centric websites, webshops en applicaties.