Merkstrategie

Een goed plan is het halve werk
Strategy
Wij bouwen je merk, zodat jij je op de rest kunt richten.

Wij helpen bedrijven met het creëren van merkwaardige en merkbare merken die opvallen. Dat start met een heldere marketing- en merkstrategie. Dit vormt het ‘kompas’ voor jouw merkidentiteit en waarmee we jouw bedrijf laten groeien. Dat doen we voor bedrijven in Nederland en over de hele wereld.

Een merkstrategie vormt de kern van hoe je jouw product of service verkoopt. Het is het hart van jouw bedrijfscultuur en een belangrijk instrument om mensen te werven en te binden aan jouw organisatie. Een duidelijke merkstrategie zorgt voor meer impact in communicatie, campagnes en ondersteunt de groei van jouw bedrijf.

Onze aanpak draait om jouw business ambities! Hoe verkopen we wat aan wie, voor welke prijs en met welke visie en creatieve ideeën? We kijken naar wat jouw bedrijf bijzonder maakt en bouwen vervolgens een merkwaardige en merkbare brand.

01

Merk inzicht

Om de beste aanpak te bepalen, willen we jouw bedrijf en doelgroep eerst goed kennen. We doen onderzoek naar jouw bedrijf, hoe mensen erover denken, welke waarden ze met jouw product of diensten associëren, en we bekijken ook wat de concurrentie doet. We doen dit door onderzoek te doen, met medewerkers en belanghebbenden te praten, en enquêtes af te nemen.

Discover insights that made a difference

np case preview

02

Merk positie

Bij Strangelove draait alles om anders zijn. We willen jouw merk op een unieke manier positioneren, zodat het opvalt in de drukke markt. We maken gedurfde ontwerp- en taalkeuzes en bedenken creatieve campagnes die de concurrentie in het stof laten bijten.

03

Merkverhaal

Een goed merk heeft een verhaal nodig dat mensen raakt. Bij Strangelove gaan we een stap verder en creëren we een merkverhaal dat opvalt. We vertellen wat jouw missie is, wat de kernwaarden zijn en laten de bedrijfscultuur tot leven komen op een manier die zowel intern als extern inspireert.

Discover the Anna van Rijn case

avr

04

Merkpropositie

We leggen de essentie van jouw merk vast in één zin. Een slogan die mensen laat glimlachen, een tagline die nieuwsgierigheid opwekt - dat is waar het om draait. Opvallen.

05

Merkopbouw

We geloven in transparantie en duidelijkheid. We definiëren de relaties tussen verschillende merken en bedrijfsonderdelen (zustermerken, dochterbedrijven of nieuwe bedrijven binnen dezelfde groep). Onze merkarchitectuur zorgt ervoor dat jouw boodschap helder en betoverend overkomt op klanten, concurrenten en medewerkers.

Next venue case
Bij Strangelove is vreemd zijn de norm

We geloven dat een merk met een beetje humor en een krachtige boodschap de harten van mensen kan veroveren. Dus, waar wacht je nog op?

Wil je opvallen en groeien?

Start je merk krachtig met een gratis digitaal marketingconsult!

Ja, ik ben geïntreseerd!

Bevestig uw aanvraag

Door dit formulier in te dienen bevestig ik dat ik het privacybeleid van Strangelove heb gelezen en hiermee akkoord ga.

Liever bellen? Dat kan ook. Als er even niemand kan opnemen, kun je via de mail een terugbelverzoek indienen.
+31 (0)20 470 05 33

Other services

Merkidentiteit

Jouw visuele identiteit, tone-of-voice, merkgids en communicatiemiddelen.

Digital Experience Design

UX design en visual design voor customer-centric websites, webshops en applicaties.

Digital Marketing

Content voor socials en websites, performance marketing én campagnes voor betere online resultaten.