N/P

Equal sign

Notarial Partners

Echte partnership start met het begrip van de dromen en ambities van mensen! Bij N/P leveren we creatieve en hands-on oplossingen voor complexe en high-profile projecten!

n-p---2-Achievement

De brief

Na een herijking van de strategie was het logisch dat VBC Notarissen een nieuwe branding verdiende. Aan Strangelove de vraag om dit proces te begeleiden; van naamgeving tot het ontwerpen van een nieuwe merkpositionering, onderscheidende huisstijl en natuurlijk de website.

n-p---3-Keyvisual

Het antwoord

Ons team heeft intensief samengewerkt om een nieuwe naam, strategie en branding te ontwikkelen die recht doet aan de ambities en kwaliteit van dit Nederlandse top-10 notariskantoor. Een energieke club legal professionals die maatschappelijke betrokken is en de ontwikkeling van mensen centraal zet. Daar hoort een zakelijke merkuitstraling bij die persoonlijk aanvoelt. Want als notarieel partners werk je in eerste plaats aan de dromen en ambities van mensen!

n-p---4-Mood-image-1
n-p---6-Mood-image-3
n p - 5 Mood image-2 v2
n-p---7-Mood-image-4

Het Strangelove team heeft ons van A tot Z geholpen ons nieuwe merk te bouwen. Hun begrip van ons werkveld (B2B) en onze strategische doelen zijn essentieel geweest voor de branding waar we nu zo trots op zijn!

n-p---9-Mockup-tablet
n-p---10-Mockup-phone
n-p---13-Work-image-1
n-p---13-Work-image-2
n-p---13-Work-image-3
n-p---13-Work-image-4
n-p---13-Work-image-5
n-p---13-Work-image-8
n-p---13-Work-image-7
n-p---13-Work-image-6
9. NP

Wat we gedaan hebben

  • Naamgeving

  • Merkstrategie en merkverhaal

  • Huisstijl en merkcommunicatie

  • Website (Plate CMS)

  • Merklancering

Vincent

Meer weten?

Neem contact op met Vincent

email me