Share

Adieu 2023, hello 2024!

Nu 2023 op zijn einde loopt, gaan ook de deuren van het nieuwe Strangelove kantoor (hierover later meer) voor een week op slot. Graag blikken we samen terug op de gebeurtenissen die zich het afgelopen jaar hebben voltrokken. Voor ons is 2023 namelijk in één woord te vangen: fantastisch! We kregen er een heleboel leuke nieuwe collega’s bij en er werd zelfs een baby Stranger geboren! Het team blijft groeien en we hopen deze stijgende lijn te kunnen voortzetten in het nieuwe jaar. Onze collega Karlijn introduceerde ons tijdens een borrel aan de wijze woorden: 'manifesteren kun je leren’, dus als het aan ons ligt hebben die nieuwe collega’s hun contract praktisch al getekend.

Van Zuid naar West

Maar eerst.. Genieten we een week van onze welverdiende vakantie. Net zoals ieder jaar sluit Strangelove tussen kerst en oud en nieuw haar deuren, om op 2 januari uitgerust aan het nieuwe jaar te beginnen. Dat nieuwe jaar komt dit jaar ook nog eens met een nieuw kantoor. De groep hardwerkende Strangers werd groter en groter en paste na verloop van tijd niet meer in het kantoor in het Olympisch Stadion. Hoe iconisch deze locatie ook was en hoeveel leuke momenten we hier ook beleefd hebben, na twee jaar was het tijd om afscheid te nemen van elkaar. 

De grote verhuizing 

Gelukkig kregen de Strangers er een waardige vervanger voor terug, op fietsafstand van het oude kantoor. Met veel plezier vertellen we jullie dat we sinds deze week te vinden zijn op Koningin Wilhelminaplein 29 te Amsterdam, in het World Fashion Centre. We delen hier een samengesteld en creatief kantoor met architectenbureau INBO, wat niet alleen handig maar ook nog eens super gezellig is! Inmiddels staat het eerste tafeltennistoernooi al op de planning en kijken we uit naar de eerste gezamenlijke borrel. 

Careers1
Careers1

Meet the Strangers

Naast een groeiend team en een nieuwe werkplek, hebben we ook nieuwe klanten mogen verwelkomen in 2023. We hebben hele leuke plannen voor 2024! Mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van al onze toffe projecten, neem dan eens een kijkje op onze website of op onze socials. Hierop delen we regelmatig updates over lopende en nieuwe opdrachten. Ook krijg je hier een kijkje in de keuken en leer je ons team beter kennen. Wie wil dat nou niet?

Nieuwe gebieden verkennen

Dit jaar hebben we nieuwe gebieden verkend, buiten onze gebruikelijke digital-first branding-, consultancy- en communicatiediensten. Onze klanten legden de lat hoger en wij reageerden vol enthousiasme. We hebben een recordaantal video's geproduceerd, ons beziggehouden met branding voor binnenruimtes en ruimtelijke oriëntatie (jawel!), merchandising, billboard campagnes en volledige print magazines. Vele nieuwe B2B-klanten en scholen hebben ons gekozen als hun creatieve zakelijke partner voor het komende jaar! We zijn hier super enthousiast over en kijken ernaar uit om samen innovatieve projecten te realiseren.

Optimistisch richting 2024

Met zoveel leuke nieuwe collega’s, het nieuwe kantoor en een fantastische klantenkring vol leuke opdrachten mogen we in onze handjes knijpen. Strangelove blijft groeien en we zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent. Schroom niet om contact met ons op te nemen als je denkt dat jij (of iemand die je kent) perfect binnen ons team zou passen. We sluiten het jaar hoopvol, hecht en enthousiast af in ons nieuwe kantoor. Dit markeert een veelbelovende start van een nieuw jaar!

Share
Desi

Meer Weten?

Neem contact op met Desi

email me