Digital-first Marketing

 

Wij ontwerpen 'digital-first' merken en productervaringen waar mensen van houden. Met design, storytelling & development helpen wij ambitieuze opdrachtgevers groeien.

Met onze opdrachtgevers zoeken we naar commerciële kansen voor de digitale economie.

 

– Vincent van Dijk, Managing Partner

Partner for Growth 

 

Welkom bij Strangelove, uw partner voor groei. Wij ontwerpen merken & productervaringen die de zakelijke resultaten van onze opdrachtgevers meetbaar verbeteren. Onze methode bestaat uit een slimme combinatie van design, storytelling en development. Dankzij ons team en netwerk van specialisten, zijn wij in staat om al uw vragen rond digitale marketing uit handen te nemen.

Design to Improve

 

Digital en design zijn voor ons altijd twee kanten van dezelfde medaille geweest. Net als business en branding. Zij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vanaf onze start in 2009, ontwikkelen we vanuit deze filosofie unieke online ervaringen voor klanten als ING, Actief Werkt!, Meijburg & Co en ICL.

Simplicity works 

 

Bij elke stap die we zetten stellen we onszelf en onze opdrachtgevers dezelfde vragen: hoe maken we de branding en gebruikerservaring zo effectief en eenvoudig mogelijk? Zijn de marketing oplossingen die we voorstellen relevant? Houden we de wensen van de gebruiker voldoende in het vizier? Deze vragen vallen samen met onze eigen principes: maak het menselijk, relevant en simpel!

Klanten waarvoor we gewerkt hebben:

Strangelove is open-minded, technisch gedreven en staat met beide voeten op de grond.

 

– Ingrid Vleeskens (ING) CDC Pensioenfonds

Ontmoet onze 
Account & Project Manager.

 

Bel Mart   

E-mail Mart