Onze producten

 

Sinds de start in 2009 heeft Strangelove een aantal innovatieve producten en diensten ontwikkeld. User-centric, web-based en op maat gemaakte producten, die een positieve bijdrage leveren aan het leven en werken van mensen!

Employer Branding

 

Het overtuigen en vasthouden van talent is binnen de huidige arbeidsmarkt steeds uitdagender. Een essentieel onderdeel van je digitale branding is daarom het bouwen van een aantrekkelijk en sterk werkgeversmerk. Oftwel je employer branding. Wij helpen je organisatie aantrekkelijker te worden voor het juiste talent en dit talent zo effectief mogelijk te werven en vast te houden. Van de conceptontwikkeling en bouw van werkenbij-websites, de inrichting van Applicant Tracking Systems (ATS), het schrijven van vacatureteksten tot de ontwikkeling van cultuurvideo's, cultuurgidsen en je content marketing. Want wie de juiste mensen heeft, heeft de markt! 

 

Brand Management Tool

 

Merkeigenaren kunnen via ons moderne en als een bibliotheek gerangschikte contentmanagementsysteem eenvoudig de huisstijl en communicatiemiddelen beheren. Extra voordeel: meerdere gebruikers kunnen vanuit verschillende locaties snel de juiste content vinden en deze inzetten. Dit alles binnen de geldende merkrichtlijnen, zodat er een uniforme merkcommunicatie ontstaat.

Odyssey of Umbraco CMS

 

De ultieme vrijheid om content op de website flexibel weer te geven, zonder beperkingen. Onze CMS oplossingen zijn klaar om iedere wens te verwezenlijken. Voor jou op maat gemaakt door ons eigen team van developers. Eenvoudig, flexibel, schaalbaar en veilig! En uiteraard volgens de laatste software standaarden.

 

Bezoek onze Odyssey website

LoyaltyGrid

 

LoyaltyGrid verandert fysieke producten in een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma. Dankzij de combinatie van NFC-technologie en een cloud-based customer management systeem creëren wij samen met onze partners nieuwe manieren om consumenten aan merken te verbinden.

 

Bezoek onze LoyaltyGrid website

Business Reporting Tool

 

De juiste opmaak van een jaarverslag doet meer dan informatie in een aantrekkelijke jasje gieten. Het zorgt er ook voor dat ingewikkelde data leesbaar wordt en informatie veel beter wordt overgedragen en begrepen.