Onze producten

 

Sinds de start in 2009 heeft Strangelove een aantal innovatieve producten en diensten ontwikkeld. Mensgerichte, web-based, op maat gemaakte producten en services, die bijdragen aan een makkelijker en beter leven.

Employer Branding 2.0

 

Wij bieden een aantrekkelijke kandidaatervaring door slimme employer branding, waarmee HR-professionals geholpen worden bij de zoektocht naar de spreekwoordelijke naald in de hooiberg. Vacatures heel precies daar bezorgd waar de doelgroep zich bevindt.

 

http://theworkplace.nl/

Brand Management Tool

 

Moderne, als een bibliotheek gerangschikt overzicht van visuele- en andere merkmiddelen die gebruikers die direct kunnen toepassen voor verschillend platforms, passend bij de richtlijnen.

Odyssey CMS

 

De ultieme vrijheid om websitecontent flexibel weer te geven zonder beperkingen. Ons CMS Odyssey staat klaar om iedere wens te verwezenlijken. Door ons eigen team van developers voor u op maat gemaakt.

 

Bezoek onze Odyssey website

Loyalty Grid

 

Loyalty Grid verandert producten in een aantrekkelijk onderdeel van een bewezen loyaliteitsprogramma. Dankzij NFC-techniek vindt u nieuwe manieren om een band op te bouwen met de doelgroep.

 

Bezoek onze Loyalty-grid website

Business Reporting Tool

 

De juiste opmaak van een jaarverslag doet meer dan informatie in een aantrekkelijke jasje gieten. Het zorgt er ook voor ingewikkelde data begrijpelijk wordt en informatie veel beter wordt overgedragen.