Employer Branding

by Strangelove

 

Employer Branding

by Strangelove

 

Employer Branding

by Strangelove

Ontdek hoe wij helpen bij het vinden van de beste mensen

 

Strangelove is gespecialiseerd in employer branding, volgens HR-professionals hét thema van 2018. In een tijd van schaarste op de arbeidsmarkt zijn een sterk werkgeversmerk en effectieve arbeidscommunicatie cruciaal in de strijd om talent. Employer branding van Strangelove is een bewezen recruitment- en communicatieconcept.

Effectieve websites, aantrekkelijke vacatures

Het wordt steeds moeilijker om openstaande vacatures te vervullen. In de strijd om talent, draait het allemaal om communicatie. Onze sub- en websites brengen het werkgeversmerk onder de aandacht van kandidaten waar u naar op zoek bent. Ondersteunt door video, tekst en fotografie, met de boost van social media.

Talent werf je met een sterk werkgeversmerk

Door de buitenwereld te laten weten wat de werkgever en de vacature specifiek en onderscheidend maakt, kan beter geworven worden en neemt het aantal mismatches af. Zo snijdt het mes aan twee kanten: het werkgeversmerk wordt versterkt. En potentiele kandidaten kunnen hun verwachtingen beter managen.

Weten hoe we jou kunnen helpen?

 

Bel voor direct contact 

E-mail voor meer informatie

Strangelove Employer Branding in 4 stappen

1.

Story

2.

Content & design

3.

Communicate

4.

Feedback

1. Story

We starten met een workshop waarin we samen op zoek gaan naar het verhaal van het bedrijf of organisatie. Wat heeft dit te bieden aan potentiele kandidaten? Dit leidt tot het bedrijfsprofiel, een tekst waar iedereen zich in kan vinden.

2. Content & design

Strangelove richt een responsive website in, volledig custom made door ons eigen dev-team. Inzetbaar als subsite of stand-alone of volledig integreerbaar met gangbare systemen. Met het verhaal over de organisatiecultuur, vertelt in tekst, beeld, graphics en video. Vacatureteksten en een reactiemodule.

3. Communicate

Naast het creatief vormgeven van de boodschap rond het werkgeversmerk, draagt Strangelove ook zorg voor de distributie via social kanalen. We ontwikkelen vacatureteksten en andere content die via targeting en retargeting steeds vernauwder geschikte kandidaten adresseert. Op basis van onuitgesproken verlangens en behoeftes weten we zo van een suspect een prospect te maken.

4. Feedback

Online en social engagement genereren levert kostbare informatie op waarmee we werkgevers helpen bij het finetunen van de zoektocht naar talent. Het Strangelove employer dashboard levert alle informatie en data die werkgevers kunnen gebruiken bij het samenstellen van een poule van talent. 

Deze cliënten gingen u voor:

Meer weten over onze effectieve arbeidscommunicatie?

 

Neem contact op met Vincent.

Bel Vincent

E-mail Vincent

De moderne werkzoekende verwacht meer dan een holle vacaturetekst.

 

– NRC Handelsblad