ICL SF Knowledge Portal

ICL Specialty Fertilizers is onderdeel van de ICL groep dat wereldwijd toonaangevend is in kunstmest.

Wat was het verzoek van ICL?

 

ICL zocht een manier om thought leader te worden in de B2B-sector voor speciale meststoffen. De organisatie investeert veel in onderzoek en innovatie. Deze kennis zien zij als een toegevoegde waarde die zij graag willen overbrengen.

Meer weten?

Wat was de grootste uitdaging?

 

Een oplossing voor twee vragen. Om te beginnen zocht ICL naar een manier om de kennis die zij in huis hebben over hun productassortiment open te stellen aan de klant. Daarnaast was er een salesdoel: door beter klantgegevens te beheren kunnen verkoop-leads worden gestimuleerd en de mate van nauwkeurigheid bij het vertrekken van informatie worden verbeterd.

Hoe hebben we dit aangepakt?

 

We hebben eerst bepaalt hoe een zoekopdracht de juiste informatie oplevert om zo de trefzekerheid van het systeem te verbeteren. Daarnaast hebben we de gebruikersinterface aangepakt en optimaal ingericht. Ten slotte hebben we deze zoekmodule geïntegreerd in ons op maat gemaakte CMS systeem genaamd Odyssey.

Wat was het resultaat?


Het resultaat is dat bezoekers van ICL SF dankzij de slimme zoekfunctie makkelijker en beter informatie kunnen opzoeken én vinden.

Meer cases: