FRIS Vastgoed

Over FRIS

 

FRIS is een onafhankelijke beheerder van onroerend vastgoed en heeft de afgelopen jaren een breed scala aan diensten ontwikkeld.

Meer weten?

Wat hadden ze nodig?

 

Elke dienst had voorheen een aparte website. Fris heeft de ambitie om een belangrijke speler te worden op het gebied van innovatie en digitalisering in de vastgoedsector. Ze hebben ons gevraagd om een website te maken waarin alle bedrijfseenheden- en diensten van de FRIS-groep verenigd worden.

Wat was de grootste uitdaging?

 

De grootste uitdaging van dit project was het samenvoegen van zeven verschillende websites naar één website. Dit moest op logische wijze gebeuren zodat iedere bedrijfseenheid zich op de juiste manier kan vertegenwoordigen.

Hoe hebben we het aangepakt?

 

De gebruiker is altijd het vertrekpunt. Door middel van vele interviews met verschillende FRIS-medewerkers en het testen van interactieve prototypen, werd het mogelijk om een nieuw website- en serviceontwerp te maken die de FRIS-groep vanuit verschillende invalshoeken en bedrijfseenheden vertegenwoordigd.

Wat was het resultaat?

 

We hebben een functionele website ontwikkeld die de verschillende bedrijfseenheden verenigt met behulp van een thematische inhoud. De website biedt verschillende trechters voor de gebruikers die verschillende vragen hebben. Voor alle beschikbare woningen hebben we een slimme zoekfunctie bedacht die onder andere intuïtieve zoekopdrachten mogelijk maakt.

Meer cases: