Actief Werkt!

Actief Werkt! is een middelgroot uitzendbureau dat zich richt op tijdelijke werknemers in de industriesector, schoonmaaksector en logistieke sector.

Meer weten?

Branding

 

De gloednieuwe Actief Werkt! operatie is een resultaat van twee regionale uitzendbureaus (Tence en de Actief Group België). Een nieuwe organisatie heeft natuurlijk ook een nieuwe naam nodig, vandaar de introductie van het Actief Werkt!-label. Voor Actief Werkt! Hebben we een reeks nieuwe tools en ontwerpen ontwikkeld die het merk helpt om zich te positioneren als ‘het meest persoonlijke uitzendbureau van Nederland’.

Werken bij Actief Werkt!

 

Actief Werkt! wordt beschouwd als snel groeiende organisatie in de uitzendbranche en zet employer branding in als middel om zich verder te ontwikkelen en nieuw talent aan te trekken. Naast employer branding hebben we de organisatie ook geholpen met het ontwikkelen van de subsite WerkenBij. Op deze website delen medewerkers hun ervaringen waardoor de onderscheidende werkcultuur zichtbaar wordt voor de buitenwereld. Het resultaat is een toename in populariteit en verhoging van applicatiegebruik.

Superkracht 2017

 

Om zowel de populariteit en naamsbekendheid te vergroten onder flexwerkers (zoals de uitzendkrachten door Actief Werkt!) worden, organiseerden we de succesvolle Superkrachtverkiezing. Hierin gingen we samen met alle vestigingen van Actief Werkt! op zoek naar de beste uitzendkracht van Nederland.

Meer cases: