Hoe je met ICL Knowledge Portal betere aardbeien verbouwt

Auteur

Matthijs van der Pol

Gepubliceerd

2018-03-13

Delen

De internationale Chemie-Multinational ICL levert onder meer kunstmestproducten aan de agrarische sector. Om zowel de directe klanten als retailers beter te ondersteunen in de informatie rondom hun producten, bouwde Strangelove een kennisportaal dat antwoord geeft op vragen.

Buiten de agrarische sector is ICL (Israel Chemicals Ltd) misschien niet de bekendste naam. Maar daarbinnen behoort het Israëlische bedrijf tot een van de hofleveranciers van chemische producten als kunstmest, groeiverbeteraars en middelen die de waterkwaliteit verbeteren.

Toegang tot actuele informatie wordt steeds urgenter

Veel kennis

Specifiek voor de agrarische eindgebruiker (en de retailers die de kunstmeststoffen van ICL aan deze boeren verkopen) bouwde Strangelove een kennisportaal. Aangezien ICL ongelooflijk veel kennis heeft over de eigenschappen en toepassing van hun producten, kon op deze manier een wereld van informatie worden ontsloten.

Power of knowledge

Het thema van de site werd ‘the power of knowledge at your fingertips’. Hoe kunnen partijen die actief zijn in de agrarische sector hun voordeel doen met de producten van ICL? Binnen het portaal zijn daarnaast actuele artikelen te vinden over nieuwe producten, aankomende evenementen en relevante onderzoeken.

Tevreden

ICL heeft het portaal inmiddels live en de eerste reacties stromen binnen. Klanten zijn tevreden: “Toegang tot actuele informatie wordt steeds urgenter doordat het klimaat in verschillende landen steeds sneller verandert. De onzekerheid die dit met zich meebrengt, brengt nieuwe vragen met zich mee die dit portaal beantwoordt.”